Huidadvies van Silvia Eising in Baarn? HÉLE MOOIE RESULTATEN

Nu de winter langzaam ons land verlaat en het warme voorjaarsweer in zicht is, ga je meer aandacht besteden aan je huid. Natuurlijk heb je in de winter ook al de nodige maatregelen getroffen om je huid de koude en gure tijden door te helpen. Maar deze hebben helaas niet afdoende geholpen: je huid is droog en grauwig. Ook zijn de fijne lijntjes, rimpeltjes, wallen en donkere krijgen goed te zien. Om deze schade te herstellen, en in het vervolg óók te voorkomen, is een optimale voorjaarsverzorging voor je huid dus van groot belang. ‘De producten van Synergie Skin Cosmeceuticals zijn hier erg geschikt voor,’ weet Silvia Eising.

Lees verder

Anti-aging behandeling in Baarn- ✓ Pijnloos ✓ Natuurlijk ✓ Persoonlijk advies

Wás het maar mogelijk. Tot op hoge leeftijd een glad en rimpelloos perzikhuidje hebben. Want om eerlijk te zijn, baal jij best van die fijne lijntjes en rimpeltjes rondom je ogen, en bij je mond en kin. Ook merk je dat je huid slapper wordt en dat je poriën steeds grover worden. Met het voorjaar in het vooruitzicht wil jij er het liefst zo jeugdig en stralend mogelijk bij lopen. Gelukkig zijn er tegenwoordig veel anti-agingbehandelmethoden die jou daarbij kunnen helpen!

Lees verder

PERMANENTE MAKE-UP IN BAARN ✓ Veilig ✓ Wauw ✓ Stralend ✓ Beauty

De lente komt eraan. Het nieuwe seizoen vraagt gewoon om een frisse look. Dat kun je doen met een ander kapsel, een mooie nieuwe outfit én met make-up. Ga voor een frisse, open oogopslag, waarbij je ogen de volle aandacht krijgen, en voor prachtig gevormde lippen. Niet zo handig met wenkbrauwpotloodjes, lippenstift of eyeliner? Geen probleem: permanente make-up is jouw ticket naar een frisse en adembenemende look!

Lees verder

OPTIMALE HUIDVERZORGING IN BAARN ✓ WORKSHOPS: HUIDVERZORGING / MAKE-UP ✓ ADVIES

Je kijkt er reikhalzend naar uit: de voorjaarsmaanden. De geur van vers gemaaid gras in de lucht, eindelijk weer luchtige jurkjes en rokjes uit de kast kunnen trekken én een zacht lentezonnetje op je gezicht. Je kunt niet wachten tot je huid weer een gezonder kleurtje krijgt. Want nu zijn de gevolgen van het gure winterweer maar al te duidelijk: je huid oogt dof en flets. Gelukkig blaas jij je huid met de beste cosmeticaproducten en workshops weer nieuw leven in!

Lees verder

JOUW LICHAAM HAARVRIJ? START NU MET PERMANENT ONTHAREN IN BAARN

Je kijkt in de spiegel en ziet een aantal haartjes op je kin verschijnen. Of je aait over je kin en voelt stoppeltjes. O nee! Bij een nadere inspectie valt het je op dat je op meer plaatsen in je gezicht beharing hebt. Om over die snorhaartjes nog maar niet te spreken.. De Soprano ICE Platinum helpt je verder!

Lees verder

ACNE: WAT KUN JE ER AAN DOEN?

Verstopte poriën met talg, bacteriën en vetzuren, dat is acne. De ingang van je huidporiën vernauwen of blokkeren en hierdoor ontstaat een hoop ellende: rode bultjes, verstoppingen en (onderhuidse) ontstekingen. Acne kan voorkomen in je gezicht, op je borst en op je rug. De ernst van de acne, de klachten en de littekenvorming bepalen welke behandelmethode(s) geschikt zijn.

Lees verder

ZONVERZORGING IS ZOVEEL MEER DAN ZONBESCHERMING

Jouw huid is erg kwetsbaar en hier moet je je hele leven zorg voor dragen. In de zomermaanden is extra bescherming niet verkeerd. Maak jij de juiste keuze voor de zon? De juiste zonneverzorging kunnen van groot belang zijn. We vertellen je graag meer over de zonverzorging van Institut Esthederm.

Lees verder